Föreningsinfo, Garantibesiktning

Inbjudan till öppet hus 5 mars

Brf. Fredriksdalskajen bjuder in till öppet hus för medlemmarna tisdagen den 5 mars kl. 17.30–19.00, övervåningen på restaurang Taco Bar, Hammarby kaj 8A.

Tanken är att ge ett tillfälle för oss i styrelsen och intresserade grannar att prata ihop oss inför den kommande garantibesiktningen. Förhoppningsvis kan vi också ge svar på eventuella funderingar ni har.

Det finns såklart också möjlighet att få svar på allmänna frågor och synpunkter kring styrelsens arbete – eller kanske att berätta hur man själv vill engagera sig i föreningens arbete.

Anmäl ert deltagande senast den 1 mars på tinyurl.com/oppethus5mars

Särskilt om allmänna ytor

Inför besiktningen i de allmänna ytorna har styrelsen i samarbete med Brf. Fredriksdals brygga anlitat en konsult som har upprättat ett utlåtande. Dessutom har styrelsen och Etcon även upprättat en egen lista med punkter att belysa för besiktningsmannen. Vi tar dock även gärna emot era observationer och dubbelkollar så dessa inte är missade på listan. Har ni sett något allmänt fel, men har inte möjlighet att komma, vänligen mejla oss i stället innan den 5 mars på fredriksdalskajen@gmail.com.